The 5-Second Trick For çanakkale prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve present day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Bunların yanı sıra inşa sonrası evde ortaya çıkabilecek herhangi bir kusur için garanti aldığınızdan emin olmalısınız. Sözleşmede belirtilen fiyatlara hangi hizmetlerin dahil olduğunu netleştirmelisiniz.

Prefabrik evler, rüzgar ve donma gibi hava şartlarına karşı dayanıklıdır ve çoğunlukla hasarlarını en aza indirmek advertına koruyucu aletlerle beraber donatılır. Aynı zamanda, bu evler çoğunlukla bir garantiyle beraber gelir.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi prefabrik ev fiyatları konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Üretimdeki decrease edilmiş işçilik ve malzeme israfının bulunmaması villa prefabrik ev fiyatlarına doğrudan yansır. Aynı zamanda fabrika makine sistemi prefabrik konutun üretim süresini de hızlandırır. Prefabrik villa fiyatları zamandan da tasarrufla kazandırır.

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme enerji tasarrufu sağlar.

Kullanıcının yapması gerekenler ise kendileri için en uygun prefabrik evler arasından kişisel zevklerine uygun olanı seçmektir. Prefabrik ev yorumları ve değerlendirmelerinde de öne çıkan prefabrik ev kullanım avantajları ise şu şekilde sıralanabilir:

Karmod prefabrik ev modellerini, modern day tesislerinde standartlara uygun tekirdağ prefabrik ev fiyatları şekilde inşa eder, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve daha tekirdağ prefabrik ev modelleri az inşaat hatasına yol açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Montaj aşamasının uzunluğu prefabrik yapının metre karesiyle doğru orantılı olarak artıyor bu aşamanın da 15 prefabrik gün süreceğini tahmin edebiliriz.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç systemını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Prefabrik evlerin m2 fiyatları ortalama olarak değişmekte olup kat, oda sayısı, malzeme kalitesi gibi parametrelere bağlı olarak bu fiyatlar değişebilmektedir.

Report this wiki page